Saturday, 1 December 2012

KAWAN BAIK TIKAM DARI BELAKANG


Kisah nie betul2 brlaku kat diri aku,cume aku nk sharing je.time tu umur aku 19 tahun,tahun ni la(2010).Saye ni bknlh msuk dlm kategori budak perempuan yg liar tp cuma menggatal jerr :p aku ni lesbians.Jgn bising2 la,shh..sebab tu aku msih dara lg.aku tk suka budak lki2,tp untuk pengetahuan anda sye ni,budk yg lemah lembut la,tk kasar bukan ala2 boyish.Nk jdkn ceta,sye tinggal d kg A mnakala kwn baik sye d kg B so prjalanannya memang mengambil msa satu jam setengah,memang lame,lengguh badan driver. One day,die suruh sye dtg kat umah sye katenya ada hal penting die nk gtau kat sye so sye jln la kat umah die.die ni prempuan liar la,ade je free time trus memantat ngan bf.aku kdg2 geram ngan perangai die,kdg2 ada juga aku menasihati die supaya die brubah tp tk tau die dgr tau tdak mcm sye menasihati dinding plak ! so..blik kpda ceta sebelum sye beromen pnjng2,stlah 1 jam setengah drive,akhirnya smpai jugak.Sye hairan apa sal sunyi je umah dier ni.aku pun menghampiri pintu umah nyer n ketuk pintu. rupa2nya die ada,sya fkir tk der,dia kata 'masuklah'.aku pun msuk.dier time tu memakai singlet wrna merah jmbu muda ngan skirt pendek nmpklah pehanya yg putih.Aku ni msuk juga kategori perempuan yg "hot" krna kulit ku yg putih dn juga bdn ku yg menggiurkn sesiapa sja yg melihat ku.masuk pda ceta kembali.sye rse mse tu dier bru bngun tidur kot.die kata nk buat air untuk sya,sya kta tk pa2 la,sebab sya dh srapan,pda msa tu sya tk syak apa2,dier pun minta izin drpda sya yg die ingin mndi. Sye pun duduk la,kat sofa smbil menunggu kwn sya siap mandi.tiba2,buah dada sya seperti d rmas2 dri blkng.dada sya berdegup kencang.tgn itu meramas buah dada sya dgn ganasnya jd sya pun mengerang kesedapan.lalu trsndar ke blkng sofa.tiba2 tgn itu brhenti meramas buah dada ku,aku merasa hairan,rupanya td itu ialah tgn seorang lelaki.AH?LELAKI?TIDAK?! kata ku dlm hati,lelaki itu menghampiri ku.dia trus mengucup bibirku dgn rkusnya senhingga aku trbaring d sofa. Setelah puas dgn bibir ku,dia pun bisik kepada ku 'syg mau bby.syg dh lma mau try sma bby,tp bby tk suke lelaki,kali ni syg dpt bby,syg akn buat dgn bby puas2'sya trsentak dgn bhasanya td,sya trus triak 'lpas kn aku,tlg lpaskn aku'lelaki itu trus mencium bibir ku sepuas2nya smbil lidahnya kdg2 bermain2 dgn lidah ku.tgnnya pula memicit2 buah dada ku,aku merasa terangsang dgn perbuatannya.Slpas dia puas dia pun turun ke leher ku,dn mencium2nya dgn lembut,kdg kala dia mengigitnya..akhirnya dia pun membuat love bite pada leher sya..sya kesedapan..tgannya juga tidak lepas dripda brmain dgn buah dada ku dn juga bawah ku. Lpas itu d pun mengoyak bju ku..kebetulan masa tu sye tk memakai bra.dia kate 'geram sye tengok adik awak ni hrmmp' dia terus menghisap2 buah dada sya..kadg2 dia jilat2 puting sye sehingga sya trangkat2 bdn menahan kesedapan.yg pling sya geram dia suka mengigit2 manja puting sya. Dia pun turum lg ke bawah,dia mencium2 dri puting sya hingga brada d kelentit sye.dia pun mencium kelentit sya dri luar panty.dgn gelojohnya dia pun trus membuka sluar dan panty sye,berbogelh sye dpn dier dn dier trus membenamkn muka kat pantat sya,sya mengerang2 kesedapan tp dia tk peduli dia buat jugak sehingga air saya telah terpancut kat muka dia.dia kate 'sedapnya jus baby'dia pun masih meneruskn mengerjakan bawah saya.dia suka menghisap bji kelentit sya..sya tk thu brapa kali sye klimax. Setelah hampir setengah jam die mengerjakn bwah sye.dia pun berhenti dh berkate 'syg ingin bwa bby ke surga' sye trkejut,sye brteriak 'sye msih dara lg,jgn la buat cem ni'dia tk peduli,dia trus bukak bju dn sluar dier,berbogel lh dier dpn sye.Yg saye terkejut konek dier besar sngat dn juga panjang sangat.panjang dier lebh kurang 11 inch,besar dier seperti bulatnya tombol pintu.dier pun trus menggesel2kn kepala konek dier kat pintu pantat aku,aku kate kat dier 'jgn la buat aku cam ni..' Die tk peduli,die trus masukn konek dier 1 inch demi 1 inch,aku semakin tidak keruan.tiba2 seperti ada benda yg memperhentikn die dri pda trus memasukn konek dri,die trik balik,die kate 'thn for syg ye' die trus masukn konek die dgn pntas,aku bersa amat pedih dn drh mengalir kluar dripda pantat ku,dia pun menhayun dgn perlahan2 kemudian semakin laju dn laju,aku menjdi tidak keruan.aku merasa sungguh nikmat sngat.aku cuma dpt memejamkn mata dn menggigit bibir ku sendiri dn menggosok2 bji kelentit ku. Dia memantat ku dri pg hingga ke mlm,dia kate 'dia "lapar" sngt' sye phm dgn mknanya.mcm2 style tlah dia buat kat aku,aku amat lemah dn tdak berdya,aku pun meminta iziin dripda kwn ku untuk membenarkn aku tinggal d situ 1 mlm lg.pda mlm itu juga semsa aku tengah mencuci piring,dia telah memantat ku lg dri blkng.nmpknya seharain dia memantat aku non-stop..smpai kini lh,sye masih tringat peristiwa itu,msa kini dia suke memantat sye dn sye mengandungkn anaknya...

1 comment: